[LAPORAN] SparkyuINA’s 10th Project : Kyuhyun’s 28th Birthday “Reborn At Gwanghwamun”

Posted on Updated on

 

Salam Sapphire Blue,

Seperti yang ELF tau, dalam rangka ulang tahun Kyuhyun ke-28, @SparkyuINA mengadakan serangkaian project yang Alhamdulillah telah rampung kami laksanakan dengan SUKSES! ^^

 

Berikut Laporannya :

1. Detail Project

Detail Project bisa dibaca di >>

[Project] Kyuhyun’s 28th Birthday “Reborn at Gwanghwamun”

*but of course, it closed already ^^

 

2. List Participant

List Participant bisa diliat di >> List Participant Project Kyuhyun’s 28th Birthday

 

3. Hasil

Total Dana yang terkumpul adalah : Rp. 4.235.000

dan telah kami gunakan dengan sebaik-baiknya untuk pembuatan cake, wishing book, dan pembelian flower basket ^^

Read the rest of this entry »

150228 Kyuhyun at Macau Airport [cr. MelodiousKyu || 3P]

Posted on

credit : MelodiousKyu

Do not modify picture or remove the logo!
Do not use picture for any commercial purpose!

posted by :   for https://sparkyuindonesia.wordpress.com/

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDIT!

150228_macau_airport_kyuhyun

Read the rest of this entry »

150207 Kyuhyun at Super Show 6 In Shanghai [cr. 詠_purplesWING || 6P]

Posted on

credit : 詠_purplesWING

Do not modify picture or remove the logo!
Do not use picture for any commercial purpose!

reupload and posted by :  dee for https://sparkyuindonesia.wordpress.com/

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDIT!

SEE ALSO: SUPER SHOW 6 IN SHANGHAI

150207_kyuhyun_ss6_shanghai (1) Read the rest of this entry »

150207 Kyuhyun at Super Show 6 In Shanghai [cr. 曺昊纸-WUN || 3P]

Posted on

credit : 曺昊纸-WUN

Do not modify picture or remove the logo!
Do not use picture for any commercial purpose!

reupload and posted by : dee for https://sparkyuindonesia.wordpress.com/

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDIT!

SEE ALSO: SUPER SHOW 6 IN SHANGHAI

150207_ss6_shanghai_kyuhyun

Read the rest of this entry »

150220 Kyuhyun at Robin Hood Musical [cr. Pumpkin_Jose || 9P]

Posted on

credit : Pumpkin_Jose

Do not modify picture or remove the logo!
Do not use picture for any commercial purpose!

reupload and posted by : dee for https://sparkyuindonesia.wordpress.com/

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDIT!

SEE ALSO : 

150220_robin_hood_musical_kyuhyun

Read the rest of this entry »

[SCAN] 2015 Japan Fan-meeting Photobook [cr. kellyrika || 5P]

Posted on Updated on

credit : 幸福_kellyrika_sj

Do not modify picture or remove the logo!
Do not use picture for any commercial purpose!

posted by :   for https://sparkyuindonesia.wordpress.com/

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDIT!

2015_Japan_fanmeeting_photobook

Read the rest of this entry »

[PROJECT] ✮Kyuhyun Solo “At Indonesia” #SS6JKT ✮ [Bahasa ver]

Posted on Updated on

.:: TENTANG PROJECT ::.
Sebuah banner project untuk mensupport penampilan solo Kyuhyun di SS6 Jakarta yang akan digelar pada tanggal 3 Mei, di ICE, merupakan project gabungan dari beberapa fanbase : @StayTrueToSuJu @GAMEkyulogy@KYUindonesia @SparkyuINA @KYUdom@KyuhyunFacts @GyuHaeBiased @OurGyuhyun   and  !

Silahkan Transfer donasi sebesar minimal Rp 10.000 ke rekening BCA 49 7070 3107 a.n. Inez Vidalita.

Donasi yang terkumpul akan digunakan untuk mencetak banner, banner kemudian akan dibagikan secara gratis di ICE tanggal 3 Mei nanti.
Bagi ELF yang mendonasi Rp 100.000 akan mendapatkan merchandise set!

Setelah melakukan donasi, jangan lupa untuk mengirimkan email ke peppergyuprojects@gmail.com dengan subject [SS6 PROJECT], tuliskan ID TWITTER, NAMA, JUMLAH DONASI, ALAMAT, NOMOR TELEPON dan sertakan juga foto bukti transfer.
Kalau ada pertanyaan, silahkan mention @peppergyu. Terima kasih!

 
.:: FAQs ::.
>> Cara berpartisipasi dalam project ini gimana sih?
Transfer donasi sebesar minimal Rp 10.000 ke rekening BCA 49 7070 3107 a.n. Inez Vidalita.

>> Gimana cara dapetin hadiahnya?
Donasi Rp 100ribu, berlaku kelipatan!

>> Gimana cara ngedapetin bannernya?
Nanti banner akan dibagikan langsung di venue. Tunggu info lebih lanjut, ya.

>> Aku mau donasi, tapi aku nggak punya ATM.
Tetep bisa donasi kok, langsung dateng ke bank aja (in this case BCA) terus minta mas/mbak nya buat setor.

>> Kalau sudah donasi, harus apa?
Kirim email ke peppergyuprojects@gmail.com dengan subject [SS6 PROJECT]
ID TWITTER:
NAMA:
JUMLAH DONASI:
ALAMAT:
NOMOR TELEPON:
dan sertakan juga foto bukti transfer!

>> Aku lupa foto bukti transfer!
Sebisa mungkin jangan sampai lupa ya. Tapi kalau udah terlanjur, nanti di email tulis rekening yang kamu gunakan buat transfer dan tanggalnya.

>> Boleh donasi di venue aja?
Nope. Karena donasinya dibutuhkan untuk mencetak banner, jadi harus sebelumnya.

>> Kenapa harus donasi segala sih? Mau diapain?
Donasi yang terkumpul akan digunakan untuk mencetak banner. Jadi semakin banyak donasi, otomatis semakin banyak banner. Semakin banyak banner, mungkin banget deh oppa oppa ngelihat banner terus ngelihat kamu!

>> Aku nggak ngerti!
Silahkan mention @peppergyu untuk bagian yang masih tidak kamu mengerti ya

 

Kami sangat membutuhkan dukungan ELF untuk mensukseskan project ini. Berapa pun jumlah donasi akan sangat berarti! ^^

 

Best regards,

[PROJECT] ✮Kyuhyun Solo “At Indonesia” #SS6JKT ✮ [English vers]

Posted on

.:: ABOUT THE PROJECT ::.
A banner project to support Kyuhyun solo performance for Super Show 6 Jakarta, May 3rd at Indonesia Convention Exhibition (ICE), BSD City. Proudly brought to you by @StayTrueToSuJu @GAMEkyulogy@KYUindonesia @SparkyuINA @KYUdom @KyuhyunFacts @GyuHaeBiased @OurGyuhyun   and  !

Donate a minimum of IDR 10,000 (read: ten thousand Rupiah)
to BCA 49 7070 3107 – Inez Vidalita
Those who donate IDR 100,000 will receive a merchandise set as token of appreciation!

After all donations are gathered, we will print out the banners and give them out at the concert venue for FREE.

When you have donated, please send an email to peppergyuprojects@gmail.com with the subject [SS6 PROJECT].
Write down your Twitter ID, name, amount of donation, address, phone number and attach your payment receipt.

If you are residing outside of Indonesia and want to donate via Western Union, please send an email with subject [WESTERN UNION], later I will reply to you the steps on how to donate.
You can also donate via bank transfer : BCA 4970703107 (swift code: CENAI DJA; bank code: 014) or via PAYPAL : febikyute@gmail.com (Minimum of donation is USD $3.00)

Remember to email peppergyuprojects@gmail.com after you have donated.

Thank you! If you have any questions please mention @peppergyu.
.:: FAQs ::.
>> How do I participate?
Donate a minimum of IDR 10,000 (read: ten thousand Rupiah)
to BCA 49 7070 3107 – Inez Vidalita

>> How to receive merchandise set?
Donate IDR 100k.

>> How to get the banner?
Banners will be distributed at the venue. More TBA (read: to be announced).

>> What if I don’t have a bank account?
You can still donate, just go to the bank and ask them to send in the money.

>> After I have donated, what should I do?
Send email to peppergyuprojects@gmail.com with Subject [SS6 PROJECT]
Twitter ID:
Name:
Amount of Donation:
Address:
Phone:
And ATTACH a picture of the receipt.

>> I forgot to take a picture of the receipt, what to do?
This is actually troublesome, so I hope you won’t do that. But, if however you did, in that email just write down the account you used to donate and the date.

>> Can I donate at the venue?
No, we need the donation to print out the banners. So, should be before the event.

>> Why should I donate? What is it for?
To print out the banners. So more donation, more banners!

>> I still don’t understand!
What is it that you don’t understand? Ask it directly to @peppergyu